Leje af 20- / 40-fods container til en god pris

På lej-container.dk gør vi det nemt at leje 20-fods containere og 40-fods containere til en god pris. Du kan nemlig få et tilbud på fra én eller flere af vores danske samarbejdspartnere.

Få et uforpligtende tilbud på en
20- / 40-fods container

FAQ - Leje af 20/40-fods container

Din pris på leje af en 20-fods container eller leje af en 40-fods container varierer afhængig af flere faktorer. Først og fremmest om du vælger en 20-fods container eller en 40-fods container. Derudover påvirker også destination og lejeperiode, hvilken pris på en 20-/40-fods container, du kan tilbydes. Du kan indhente et tilbud fra et containerudlejningsselskab for at få en præcis pris, f.eks. her på lej-container.dk.

Der er mange containerudlejningsselskaber, som tilbyder leje af 20-fods containere og 40-fods containere. Du kan f.eks. finde dem på internettet, gennem en logistikpartner eller ved at få et tilbud her på lej-container.dk.

En 20-fods container er en standardiseret container, som anvendes til transport af produkter via havet og landjorden. En 20-fods container måler 20 fod eller 6,06 meter i længden, 8 fod eller 2,44 meter i bredden og 8,6 fod eller 2,6 meter i højden. En 20-fods container har en kapacitet på omkring 33 kubikmeter og kan normalt rumme op til 10 standardpaller med produkter. En 20-fods container er en af de mest almindelige containerstørrelser og bruges ofte til transport af mindre varer og gods, der ikke fylder så meget.

En 40-fods container er en standardiseret container, der bruges til at transportere gods, f.eks. via hav eller land. En 40-fods container måler 40 fod/12,19 meter i længden, 8 fod/2,44 meter i bredden og 8,6 fod/2,6 meter i højden. En 40-fods container kan indeholde ca. 67,7 kubikmeter og kan normalt indeholde op til 25 standardpaller med gods. En 40-fods container er en af de mest populære containerstørrelser, som ofte bruges til transport af store, tunge varer, som kræver mere plads.

Størrelsen på containeren afhænger af mængden af gods, der skal transporteres. En professionel containerudlejer kan hjælpe dig med at bestemme den rigtige størrelse.

Lejeperioden på en 20-fods container eller en 40-fods container afhænger af flere faktorer, f.eks. udlejningsselskab, type af container samt dit behov og dine krav. Leje af en 20-fods container eller en 40-fods container kan være fra få dage til flere måneder.

Leveringstiden på en 20- eller 40-fods container afhænger af flere faktorer, som tilgængelighed og dine ønsker og krav til den valgte container.

Der kan transporteres mange typer af gods i en 20-fods container eller en 40-fods container. Det kan f.eks. være tøj, elektronik, fødevarer og endda biler og tungt udstyr eller maskiner.

Scroll to Top