Kontakt os

SPØRGSMÅL
Har du spørgsmål til os bag lej-container.dk (ikke henvendelser om tilbud)? Så er du meget velkommen til at kontakte os.

TILBUD
Ønsker du et uforpligtende tilbud? Udfyld formularen herunder – så svarer vi hurtigst muligt.

OM LEJ-CONTAINER.DK

Lej-container.dk er en dansk informationshjemmeside, hvis formål er at gøre det nemt og enkelt for private og virksomheder at leje containere til en god pris. Vi holder løbende hjemmesiden opdateret med et relevant udvalg af containere fra kendte, danske forhandlere og leverandører. Så har du altid mulighed for at få en god pris på containerudlejning.

Lej-container.dk kan indeholde sponsorerede links, men alle produkter på hjemmesiden stammer fra kendte og troværdige danske forhandlere og producenter. Du kan derfor være tryg og sikker på vores hjemmeside, eller når du indhenter tilbud hos vores samarbejdspartnere.

På lej-container.dk støtter vi gerne tiltag, der gør en forskel. F.eks. tiltag som er sat i gang af andre virksomheder og organisationer og som har fokus på miljøvenlige løsninger og bæredygtighed.

Derudover støtter vi også gerne tiltag, der har fokus på andre vigtige emner, f.eks. etisk, ansvarlig og sikker adfærd online og på arbejdspladsen.

miljoe-pakning-badge-150x150-1-1.png
onlineetikmaerket-logo-300x300-1-1.png
Scroll to Top